Betaalbare 24 uurs zorg tarieven

Particuliere zorg aan huis betaalbaar aanbieden, dat is wat Happy HomeCare doet! Bij ons betaalt u scherpe 24 uurs zorg tarieven. Op deze manier is particuliere thuiszorg ook voor u mogelijk. Happy HomeCare is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte. En op basis van deze persoonlijke ervaring weten wij wat belangrijk is op het gebied van particuliere zorg aan huis. Het is onze missie om particuliere zorg op een persoonlijke, professionele én betaalbare manier aan te bieden. Vaak kan de onze zorg gefinancierd worden uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) met een Persoonsgebonden Budget (PGB). Bent u op zoek naar een zorgoplossing voor uzelf of voor een familielid in de eigen vertrouwde omgeving? Wij vertellen u in een kennismakingsgesprek graag alles over ons unieke zorgconcept en onze 24 uurs zorg tarieven. Wij brengen uw wensen en behoeften in kaart voor een zorgplan op maat. Interesse? Maak dan direct een afspraak door te bellen met 088-2474800 of vul het online contactformulier in.
Maak een afspraak Gratis consult

Het zorgconcept van Happy HomeCare

Het huidige Nederlandse thuiszorg systeem voldoet helaas niet altijd aan de wensen en behoeften van individuele cliënten. Bij Happy HomeCare bieden wij betaalbare particuliere thuiszorg aan van uitstekende kwaliteit en op zeer persoonlijk niveau. Dit doen wij door te werken met hooggekwalificeerde zorgverleners uit andere landen binnen de Europese Unie. Hiermee houden we de kwaliteit hoog en de 24 uurs zorg tarieven laag. Ons concept waarbij de zorgverlener bij u inwoont verbetert de kwaliteit van leven. Het zorgt namelijk voor continuïteit en stabiliteit in de zorg nodig is. Ook familieleden worden ontlast omdat de rol van mantelzorg uit handen wordt genomen. Bij Happy HomeCare regelt u thuiszorg op maat.

24 uurs zorg thuis Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Privé verpleegkundige Warme zorg Prive zorg aan huis Particuliere ouderenzorg Inwonende zorgverlener 24 uur zorg aan huis Particuliere verpleging Inwonende thuiszorg Particuliere thuiszorg Gooi Particuliere thuiszorg Wassenaar

MEER UITLEG OVER 24 UURS ZORG TARIEVEN

De 24 uurs zorg tarieven zijn afhankelijk van het type zorg en de nationaliteit van de zorgverlener. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften zodat we een zorgplan op maat voor u kunnen maken. Bij Happy HomeCare kunt u kiezen voor 24 uurs inwonende thuiszorg, maar ook parttime zorg is mogelijk. De bekostiging van particuliere thuiszorg kan via het persoonsgebonden budget (PGB). Kijk voor meer informatie over tarieven en vergoedingen op de pagina tarieven.

Neem contact op