Begeleiding op maat

U bent op zoek naar een fulltime 24-uurs zorgoplossing waarbij u of uw familielid begeleid thuis kan blijven wonen, terwijl er de juiste particuliere 24-uurs inwonende thuiszorg aanwezig is. Mensen voelen zich beter in hun eigen omgeving en met een inwonende gespecialiseerde zorg professional heeft u een oplossing die werkt. Wij nemen werk uit uw handen en met de 24-uurs oplossing heeft u altijd de ondersteuning die nodig is. Onze zorgoplossing stelt u en uw familie en/of begeleiders in staat om naast de zorg voor u of uw familielid een sociaal en werkzaam leven te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de zorg die nodig is.

 

Happy HomeCare helpt u met professionele begeleiding waardoor u en/of uw familie regie blijft houden over uw welzijn, stabilisatie/verbetering van uw gezondheid en u onderdeel blijft zijn van uw familie en sociale omgeving/netwerk. Dit doen wij in heel Nederland. Van Noord-Holland tot Limburg en Groningen. Zowel grote als kleine dorpen en steden. Voor iedereen betaalbare 24-uurs zorg.
 

Diensten

U maakt primair gebruik van uw huisarts en eventuele (ziekenhuis)specialisten. De particuliere 24 uurs inwonende thuiszorg vult de aanvullende zorg behoefte thuis in zodat u altijd van de juiste zorg verzekerd bent. De zorg professional die u bijstaat voor uw zorgvraag is hoog opgeleid en heeft de benodigde diploma’s en werkervaring. Wij selecteren samen met u de zorg professional die u zal bijstaan zodat u vooraf precies weet wie er bij u komt en dat hij/zij bij u past.
 
Kennismakingsgesprek  Gratis consult

Onze diensten omvatten

Onder andere:

  • 24-uurs particuliere thuiszorg en persoonlijke begeleiding door gemotiveerde inwonende gekwalificeerde zorgprofessionals
  • Hulp bij dagelijkse lichamelijke verzorging, zoals wassen, douchen, scheren, tanden poetsen, aankleden, gebruik protheses, eten, drinken, toilet, therapie, oefeningen, etc.
  • Lichte huishoudelijke werkzaamheden
  • Zorg voor huisdieren, planten en bloemen
  • Samen activiteiten ondernemen aangepast aan uw wensen en mogelijkheden

Financiering

Wat betekent dit voor u financieel

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor verpleging is een geldige WLZ (Wet Langdurige Zorg) indicatie van het CIZ nodig. Wij kunnen ook begeleiding verlenen zonder indicatie. Dan draagt u zelf de kosten en brengen wij BTW in rekening. Wellicht is er voor u een fiscale aftrek. Happy HomeCare kan u van dienst zijn en begeleiden bij de aanvraag van de WLZ indicatie van het CIZ, het PGB, alsmede de fiscale mogelijkheden.