Inwonende zorgverlener

Regel een inwonende zorgverlener bij Happy HomeCare en u bent gegarandeerd van uitstekende 24 uurs zorg aan huis. Onze inwonende zorgverleners zijn hoger opgeleid, komen uit Nederland of uit een omringend EU-land en beschikken over de juiste kwalificaties. Zij kunnen u permanente zorg en ondersteuning bieden gedurende de dag en – als dit gewenst is – ook de nacht. Op deze manier hoeft u geen beroep te doen op familie of naasten en kunt u een ongewenste verhuizing naar een verpleeghuis voorkomen. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en functioneren. Heeft u interesse in ons zorgconcept met inwonende zorgverleners? Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en zorgbehoeften. Wij zoeken vervolgens een inwonende zorgverlener die goed bij u past en waar u een klik mee heeft. Neem contact met ons op voor een gratis consult.
Bekijk zorgdiensten Gratis consult
 

Deeltijd of 24 uur zorg aan huis

Een particuliere inwonende zorgverlener kunt u inzetten voor professionele en persoonlijke begeleiding bij terminale of chronische ziekte. Maar ook voor zorg bij een fysieke of geestelijke beperking. Ook als u of een familielid nu – al dan niet tijdelijk – in een verzorgingstehuis, revalidatiecentrum of ziekenhuis verblijft en graag terug naar huis wilt (laten) gaan. De zorg van Happy HomeCare kan op verschillende manieren worden ingevuld. Voor een aantal uren per dag voor specifieke zorg of een inwonende zorgverlener voor 24 uur zorg thuis. Welke zorgvorm u ook kiest, u bent bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze inwonende zorgverleners geven u aandacht en zorg met een glimlach.
 
Belevingsgerichte zorg 24 uurs zorg thuis Palliatief terminale zorg Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Privé verpleegkundige Warme zorg Prive zorg aan huis Particuliere ouderenzorg 24 uur zorg aan huis Particuliere verpleging Inwonende thuiszorg Particuliere zorg aan huis

MEER INFORMATIE OVER INWONENDE ZORGVERLENER

Happy HomeCare is gespecialiseerd in privé zorg aan huis. Als u op zoek bent naar betaalbare particuliere zorg voor uzelf of een familielid, dan is een inwonende zorgverlener wellicht een uitstekende oplossing. Wilt u meer informatie over onze zorgoplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor het inhuren van een inwonende zorgverlener. Uw wensen staan altijd centraal. Vraag direct een kennismakingsgesprek aan!

Neem contact op