Particuliere ouderenzorg

Happy HomeCare biedt uitstekende en betaalbare particuliere ouderenzorg aan, waarbij u of uw familielid thuis kan blijven wonen. Een 24-uurs (of parttime) zorgoplossing voor directe ondersteuning. Wij doen dit door heel Nederland, uitgestrekt van Maastricht, Venlo tot Den Haag, Leiden, Amsterdam, Utrecht en Groningen. In elke provincie zijn wij actief.

 

Particuliere ouderenzorg stelt u en uw familie in staat om naast de zorg voor u of uw familielid een sociaal en werkzaam leven te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de zorg die nodig is. Indien u van onze betaalbare particuliere ouderenzorg gebruik wil maken, neem dan contact op met Happy HomeCare. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk zorgdiensten Gratis consult

Particuliere zorg aan huis via PGB

Bij Happy HomeCare kunt u particuliere zorg aan huis ontvangen vanuit het PGB maar ook zonder persoonsgebonden budget. Betaalbare zorg dat voor iedereen mogelijk is, dat is onze doelstelling. De 24-uurs zorg van Happy HomeCare zorgt ervoor dat u thuis de verzorging krijgt die u nodig heeft. Bij Happy HomeCare kiest u voor belevingsgerichte zorg, waarbij de zorgaanvraag van de cliënt centraal staat. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en selecteren een ervaren zorg au pair die geheel aansluit. Bij Happy HomeCare staat zorg op maat, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van particuliere ouderenzorg bij Happy HomeCare? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

PARTICULIERE OUDERENZORG AANVRAGEN?

Wilt u voor uzelf of familielid betaalbare particuliere ouderenzorg aanvragen? Dat kunt u doen door simpelweg contact met ons op te nemen. Happy HomeCare werkt niet met wachtlijsten en bovendien kunnen wij u direct vertellen wanneer we met de 24-uurs zorg kunnen starten. Particuliere thuiszorg is bij Happy HomeCare te financieren uit uw persoonsgebonden budget. Op korte termijn kunt u de gemakken van particuliere zorg aan huis ondervinden. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Happy HomeCare voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis consult op locatie.

Neem contact op

 

 

 

U kunt ons ook benaderen voor:

 

Palliatief terminale zorg Curatieve zorg Privé verpleegkundige