Particuliere thuiszorg Gooi

Particuliere thuiszorg in ’t Gooi kunt u regelen met Happy HomeCare. Wij bieden particuliere thuiszorg in de volgende vormen: 24 uurs thuiszorg, persoonlijke verzorging, palliatief terminale zorg en curatieve zorg. U kunt bij ons particuliere thuiszorg in ’t Gooi afnemen voor korte duur, bijvoorbeeld in het geval van revalidatie. Maar ook langdurige zorg aan huis behoort tot de mogelijkheden. In het geval van een chronische ziekte of aandoening kunt u gebruik maken van onze expertise en zorg en toch zorgen dat u in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Direct particuliere thuiszorg in ’t Gooi regelen? Bel dan naar 088-2474800 of vul het online contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Bekijk zorgdiensten Gratis consult

8 redenen om voor Happy HomeCare te kiezen

U kunt kiezen uit verschillende vormen van particuliere thuiszorg in ’t Gooi. Welke vorm ook nodig is, u kunt het volgende van ons verwachten:

  • Eén vaste zorgprofessional (ook inwonend mogelijk)
  • Uw wensen en zorgbehoeften staan centraal
  • Eigen keuzemogelijkheden in de benodigde hulp en zorg
  • 24-uurs zorg in eigen vertrouwde omgeving
  • Individuele en persoonlijke aandacht en zorg
  • Landelijke én EU-dekking
  • Uitgebreid kennismakinggesprek bij u thuis
  • 24/7 zorg en bereikbaarheid

24 uurs zorg thuis Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Warme zorg Prive zorg aan huis Particuliere ouderenzorg Inwonende zorgverlener 24 uur zorg aan huis  Inwonende thuiszorg 24 uurs zorg tarieven Particuliere thuiszorg Wassenaar

PARTICULIERE THUISZORG GOOI DIRECT REGELEN

Happy HomeCare is een thuiszorgorganisatie waar u op kunt rekenen en vertrouwen. Wij maken professionele particuliere thuiszorg betaalbaar. Ook voor 24 uurs thuiszorg in ’t Gooi kunt u bij ons terecht. Bel gerust om eens te overleggen over de mogelijkheden! Heeft u interesse? Dan komen wij graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide intake. Op basis van uw wensen en voorkeuren zoeken wij een zorg au pair die goed bij u past en waar u een goede klik mee heeft. Deze ervaren zorg au pair biedt u passende particuliere thuiszorg in ’t Gooi.

Neem contact op