Particuliere thuiszorg Wassenaar

Heeft u particuliere thuiszorg nodig in Wassenaar? Bekijk dan eens de mogelijkheden van het unieke zorgconcept van Happy HomeCare. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten zorgvormen. Een inwonende zorgverlener, curatieve zorg, 24 uur zorg aan huis, persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp. Het is allemaal mogelijk in het zorgconcept particuliere thuiszorg dat wij speciaal hebben opgezet voor mensen die graag in hun eigen huis in Wassenaar willen blijven wonen. Met een privé verpleegkundige van Happy HomeCare heeft u de regie in eigen hand. Wilt u meer informatie over de particuliere thuiszorg in Wassenaar van Happy HomeCare? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bekijk zorgdiensten Gratis consult
 

Intake wensen en behoeften particuliere thuiszorg

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften voor particuliere thuiszorg in Wassenaar. Naar aanleiding van dit gesprek selecteren wij een zorgverlener die goed bij u past. Vanuit onze eigen ervaring weten we hoe belangrijk en fijn het is als er een persoonlijke klik is tussen cliënt en zorgverlener. Hier letten we dan ook extra goed op! De zorgmedewerkers van Happy HomeCare zijn bovendien gekwalificeerd en gediplomeerd. Ook zijn zij volledig gescreend op kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Op deze manier zorgen wij de geleverde zorg goed aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften. Ons doel is altijd om met onze particuliere thuiszorg bij te dragen aan een grote mate van zelfstandigheid en kwaliteit van leven. En dat alles binnen uw eigen vertrouwde omgeving.
 
24 uurs zorg thuis Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Privé verpleegkundige Warme zorg Prive zorg aan huis Particuliere ouderenzorg Inwonende zorgverlener 24 uur zorg aan huis Particuliere verpleging Inwonende thuiszorg Particuliere thuiszorg Gooi 24 uurs zorg tarieven

PARTICULIERE THUISZORG WASSENAAR AANVRAGEN?

Door te werken met professionele zorgverleners uit andere EU-landen houden wij de zorg kwalitatief én betaalbaar. Wij rekenen betaalbare 24 uurs zorg tarieven voor een kwalitatief hoge dienstverlening. Bij Happy HomeCare krijgt u precies de zorg die u thuis nodig heeft. Dit kan 24 uurs thuiszorg zijn of tijdelijk een aantal uren per week. Met het persoonsgebonden budget kunt u particuliere thuiszorg in Wassenaar bekostigen. Heeft u interesse voor uzelf of een familielid en wilt u particuliere thuiszorg Wassenaar aanvragen? Wij helpen u graag met onze zorgoplossing op maat. Bel geheel vrijblijvend naar 088-2474800 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Neem contact op