Particuliere thuiszorg Wassenaar

 

Heeft u particuliere thuiszorg nodig in Wassenaar?

Bekijk dan eens de mogelijkheden van het unieke zorgconcept van Happy HomeCare. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten zorgvormen. Een inwonende zorg au pair, curatieve zorg, 24 uur zorg aan huis, persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp. Het is allemaal mogelijk in het zorgconcept particuliere thuiszorg dat wij speciaal hebben opgezet voor mensen die graag in hun eigen huis in Wassenaar willen blijven wonen. Met een privé zorg au pair van Happy HomeCare heeft u de regie in eigen hand. Wilt u meer informatie over de particuliere thuiszorg in Wassenaar van Happy HomeCare? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Betaalbare 24-uurs thuiszorg

Vaste inwonende zorgprofessional

Eén vaste zorgprofessional inwonend
Klant staat bij Happy HomeCare centraal
De klant kiest de hulp samen met Happy HomeCare
24-uurs zorg in de klant zijn/haar eigen huis
Individuele zorg
Landelijke/EU dekking
Kosteloze intake thuis bij de klant
Altijd bereikbaar

Intake wensen en behoeften particuliere thuiszorg

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften voor particuliere thuiszorg in Wassenaar. Naar aanleiding van dit gesprek selecteren wij een zorg au pair die goed bij u past. Vanuit onze eigen ervaring weten we hoe belangrijk en fijn het is als er een persoonlijke klik is tussen cliënt en zorg au pair. Hier letten we dan ook extra goed op! De zorg au pairs van Happy HomeCare zijn bovendien gekwalificeerd en ervaren. Ook zijn zij volledig gescreend op kennis, vaardigheden en betrouwbaarheid. Op deze manier zorgen wij de geleverde zorg goed aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften. Ons doel is altijd om met onze particuliere thuiszorg bij te dragen aan een grote mate van zelfstandigheid en kwaliteit van leven. En dat alles binnen uw eigen vertrouwde omgeving.

PARTICULIERE THUISZORG WASSENAAR AANVRAGEN?

Door te werken met professionele zorgverleners uit andere EU-landen houden wij de zorg kwalitatief én betaalbaar. Wij rekenen betaalbare 24 uurs zorg tarieven voor een kwalitatief hoge dienstverlening. Bij Happy HomeCare krijgt u precies de zorg die u thuis nodig heeft. Dit kan 24 uurs thuiszorg zijn of tijdelijk een aantal uren per week. Met het persoonsgebonden budget kunt u particuliere thuiszorg in Wassenaar bekostigen. Heeft u interesse voor uzelf of een familielid en wilt u particuliere thuiszorg Wassenaar aanvragen? Wij helpen u graag met onze zorgoplossing op maat. Bel geheel vrijblijvend naar 088-2474800 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Gratis kennismakingsgesprek met een specialist!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Contact

Bergweg-Noord 38C
2661 CR Bergschenhoek

KvK nr.: 58898530
BTW nr.: NL853228711B01

T: 088-2474800
E: info@happyhomecare.nl
Skype: happyhomecare

Ons zorgaanbod

Tarieven

Betaalbare 24-uurs thuiszorg
Vaste inwonende zorgprofessional

palliatief terminale zorg

Persoonlijke verzorging

Persoonlijk
24 uurs zorg

particuliere ouderenzorg

Begeleiding & zorg op maat

Zorg op maat
24 uurs zorg

particuliere thuiszorg

Huishoudelijke hulp

Persoonlijke huishoudelijke hulp
(alleen onderdeel van het totaalpakket)

Liever even bellen?

Voor vragen of een gesprek over de mogelijkheden
staan wij u graag te woord.
T: 088-2474800 (24/7) | E: info@happyhomecare.nl

Vraag gratis een telefonisch consult aan!