Particuliere verpleging

Happy HomeCare biedt thuiszorg en particuliere verpleging op maat. Particuliere verpleging is een ideale oplossing voor iedereen die extra zorg nodig heeft, maar in de eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Opname in een verpleeghuis is voor veel mensen geen optie. Een veelgehoorde wens is dan ook om lekker in de eigen woning te blijven en hier de nodige zorg en persoonlijke aandacht te krijgen. Particuliere verpleging van Happy HomeCare is in dit geval een prima oplossing. Op basis van uw wensen en behoeften selecteren wij een of twee zorgmedewerkers die goed bij u passen. Wilt u meer informatie over particuliere verpleging? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Happy HomeCare. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Bekijk zorgdiensten Gratis consult
 

Ondersteunende of intensieve thuiszorg

U kunt in verschillende situaties kiezen voor particuliere verpleging. Als u geopereerd bent en een flinke tijd moet herstellen, dan kunt u dit met particuliere verpleging lekker thuis doen. Happy HomeCare is ook gespecialiseerd in 24 uur zorg aan huis. U kiest voor een inwonende zorgverlener als u bijvoorbeeld fysiek of geestelijk beperkt bent en op continue basis ondersteuning en zorg nodig heeft. Onze hoogopgeleide, gekwalificeerde en empathische zorgmedewerkers zijn ook in te zetten voor palliatieve zorg aan huis in de laatste levensfase. De particuliere verpleging is altijd persoonlijk en warm. Bovendien worden familieleden en naasten ontlast van – soms zware – zorgtaken. Verblijft u nu in een verzorgingstehuis, revalidatiecentrum of ziekenhuis en wilt u toch liever terug naar uw eigen huis. Dan is ons zorgconcept voor u wellicht een uitkomst.
 
Belevingsgerichte zorg 24 uurs zorg thuis Palliatief terminale zorg Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Privé verpleegkundige Warme zorg Prive zorg aan huis Particuliere ouderenzorg Inwonende zorgverlener 24 uur zorg aan huis Inwonende thuiszorg Particuliere zorg aan huis

DIRECT PARTICULIERE VERPLEGING AANVRAGEN

De particuliere verpleging van Happy HomeCare is geschikt voor ouderen en mindervaliden. Maar ook voor families met kinderen die 24 uur zorg aan huis nodig hebben. U zorgt voor kost en inwoning in ruil voor continue beschikbaarheid en verzorging van onze zorgprofessionals. Happy HomeCare biedt betaalbare zorgoplossingen en kent geen wachtlijsten. U heeft direct zorg nodig? Dan kunnen wij dit u geven. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven. Tijdens een kennismakingsgesprek leren wij u graag kennen. Op die manier kunnen wij een zorgvoorstel op maat voor u maken. Heeft u interesse in particuliere verpleging? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag, met professionele zorg en warme aandacht.

Neem contact op