Particuliere zorg aan huis

Wilt u betaalbare en professionele particuliere zorg aan huis? Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of ziekte? Bij permanente fysieke of geestelijke beperkingen? Of palliatieve zorg tijdens de laatste levensfase. De zorgoplossingen van Happy HomeCare kunnen voor uw situatie een uitkomst zijn. Het concept is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte. Door deze ervaring weten we dus wat belangrijk is. De particuliere zorg aan huis via Happy HomeCare is bewezen humaan en betaalbaar. Ons uitgangspunt is dat 24 uurs particuliere zorg aan huis voor iedereen – dus ook voor u – toegankelijk moet zijn. Uw wensen en zorgbehoeften staan in het zorgplan altijd centraal. Regel direct particuliere zorg aan huis door te bellen naar 088-2474800 of vul het contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug om een kennismakingsgesprek in te plannen!
Bekijk zorgdiensten Gratis consult
 

De zorgoplossingen van Happy HomeCare

Wij bieden particuliere zorg aan huis, 24 uurs thuiszorg, persoonlijke verzorging, palliatief terminale zorg en curatieve zorg. Ook als u of een familielid nu – al dan niet tijdelijk – in een verzorgingstehuis, revalidatiecentrum of ziekenhuis verblijft en graag terug naar huis wilt (laten) gaan. Welke vorm u ook kiest, u kunt het volgende van ons verwachten:

  • Eén vaste zorgprofessional (eventueel inwonend)
  • U wensen en zorgbehoeften staan centraal
  • Kies samen met ons de benodigde hulp en zorg
  • 24-uurs zorg in eigen vertrouwde omgeving
  • Individuele en persoonlijke zorg
  • Landelijke én EU-dekking
  • Uitgebreid kennismakinggesprek bij u thuis
  • 24/7 zorg en bereikbaarheid

Belevingsgerichte zorg 24 uurs zorg thuis Palliatief terminale zorg Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Privé verpleegkundige Warme zorg Prive zorg aan huis Particuliere ouderenzorg Inwonende zorgverlener 24 uur zorg aan huis Particuliere verpleging Inwonende thuiszorg

JA, IK WIL PARTICULIERE ZORG AAN HUIS

Als u particuliere zorg aan huis wilt regelen, dan komen wij bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en een uitgebreide intake. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en zorgen in overleg met u voor een op maat gemaakt zorgplan. Heeft u een zorgindicatie? Dan nemen wij dit hier uiteraard in mee. Op basis van uw wensen en voorkeuren zoeken wij de zorgmedewerker voor particuliere zorg aan huis die goed bij u past. Dit vinden wij erg belangrijk. De zorgverlener zal tenslotte veel tijd met u doorbrengen in uw eigen omgeving. Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op, dan leggen wij u het concept particuliere zorg aan huis uit.

Neem contact op