Prive verpleegkundige

Heeft u meer thuiszorg nodig en bent u op zoek naar een prive verpleegkundige om uw familie meer te ontlasten? U kunt dan gebruik maken van de dienstverlening van Happy HomeCare. Met een privé verpleegkundige van Happy HomeCare heeft u de regie in eigen hand. Op basis van uw wensen en behoeften selecteert Happy HomeCare een prive verpleegkundige die het beste bij u past. Wij letten hierbij op ervaring, opleiding en persoonlijkheid. Van het zelfstandig willen blijven wonen met professionele ondersteuning tot 24 uurs palliatieve terminale zorg. Per direct hebben wij een privé verpleegkundige tot uw beschikking. Wilt u meer informatie over de particuliere thuiszorg van Happy HomeCare? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk zorgdiensten Gratis consult

Privé thuiszorg op maat

Happy HomeCare biedt professionele en persoonlijke prive thuiszorg op maat aan. Of het nu gaat om kortdurende zorg of intensieve 24-uurs thuiszorg, Happy HomeCare ondersteunt u graag bij alle vormen van zorg. Onze kwaliteit is duidelijk zichtbaar, omdat wij werken met inwonende zorgverleners met jarenlange ervaring. Met een prive verpleegkundige van Happy HomeCare heeft u een betaalbare zorgoplossing en altijd de ondersteuning die u nodig heeft. Happy HomeCare handelt snel, wij hanteren namelijk geen wachtlijst en uw prive thuiszorg kan binnen enkele dagen gestart worden. Uit ervaring weten wij dat wanneer u onverwacht zorg nodig heeft dat er veel op u afkomst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Belevingsgerichte zorg 24 uurs zorg thuis Palliatief terminale zorg Particuliere thuiszorg Curatieve zorg Warme zorg Prive zorg aan huis 24 uurs thuiszorg Particuliere ouderenzorg

Regel direct een prive verpleegkundige

Met de prive thuiszorg van Happy HomeCare kunt u opname in een verpleeghuis voorkomen. Bij herstel na een operatie, verzorging in de terminale zorg of ondersteuning om de mantelzorger te ontlasten, biedt de particuliere thuiszorg van Happy HomeCare uitkomst. Wilt u direct een privé verpleegkundige regelen? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Direct zorg aanvragen