Prive zorg aan huis

Happy HomeCare biedt betaalbare privé zorg aan huis door heel Nederland op maat aan. Dit betekent dat er wanneer u dat wenst, zorg bij u aanwezig is. U kunt bij ons kiezen voor dag- en nachtzorg (24/7). Wilt u graag kennis met ons maken? Met ons gratis consult komen wij persoonlijk bij u langs om uw behoeften te bespreken. Happy HomeCare biedt u:

  • Betaalbare zorg vanuit PGB maar ook zonder persoonsgebonden budget;
  • Landelijk actief (van Amsterdam, Leiden, Tilburg, Eindhoven tot Maastricht, Venlo en Groningen);
  • Professionele zorg 24/7 beschikbaar.

Het vooruitzicht om opgenomen te moeten worden in een verzorgingshuis is voor veel ouderen en andere zorgbehoevenden geen optie. Het ontbreken van persoonlijke aandacht en het weggaan uit uw eigen vertrouwde omgeving is niet wat u wilt. Thuis blijven wonen met de noodzakelijke of gewenste zorg is dan ook de grootste wens. Van herstel na een operatie, verzorging in de terminale fase of ondersteuning om familieleden te ontlasten, biedt privé zorg aan huis uitkomst. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Happy HomeCare. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bekijk zorgdiensten Gratis consult

Intensieve thuiszorg dat volledig bij u past

De intensieve thuiszorg van Happy HomeCare bestaat uit extra zorg en ondersteuning. U kunt in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en u krijgt de intensieve thuiszorg die nodig is. Happy HomeCare selecteert één of twee zorg au pairs die geheel aansluiten op uw zorgbehoeften. Wij bieden u particuliere palliatieve zorg, 24 uurs zorg en Alzheimer zorg aan voor een betaalbare prijs. Indien u gebruik wilt maken van prive zorg aan huis kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over onze dienstverlening.

Betaalbare Prive zorg aan huis voor ouderen

Happy HomeCare is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg bij u thuis. U bent op zoek naar een betaalbare zorgoplossing waarbij u of uw familielid thuis kan blijven wonen, terwijl de juiste particuliere 24 uurs zorg aanwezig is. Ook privé verpleging is bij ons mogelijk. Met een inwonende gespecialiseerde zorg professional heeft u een betaalbare oplossing die werkt. Wilt u meer informatie over onze prive zorg aan huis? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Happy HomeCare zorgt graag voor een perfecte invulling van uw persoonlijke zorgbehoeften.

Direct zorg aanvragen

 

 

 

Een greep uit onze diensten:

 

Belevingsgerichte zorg 24 uurs zorg thuis Palliatief terminale zorg Particuliere thuiszorg