Verpleging & speciale zorg

U bent op zoek naar een specifieke zorgoplossing waarbij u of uw familielid thuis kan blijven wonen, terwijl er de juiste particuliere 24-uurs inwonende thuiszorg aanwezig is. Mensen voelen zich beter in hun eigen omgeving en met een inwonende gespecialiseerde zorg professional heeft u een oplossing die werkt. Wij nemen werk uit uw handen en met de 24 uurs zorg oplossing heeft u altijd de ondersteuning die nodig is. Onze zorgoplossing stelt u en uw familie en/of begeleiders in staat om naast de zorg voor u of uw familielid een sociaal en werkzaam leven te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de zorg die nodig is.

 

Wij bieden particuliere zorg bij u thuis door gekwalificeerde (buitenlandse EU) medewerkers die vanuit hun hart met passie voor u werken.

Diensten

U maakt primair gebruik van uw huisarts en eventuele (ziekenhuis)specialisten. De particuliere 24-uurs zorg door inwonende thuiszorg vult de aanvullende zorg behoefte thuis in zodat u altijd van de juiste zorg verzekerd bent. De zorg professional (zorg au pair) die u bijstaat voor uw zorgvraag is hoog opgeleid en heeft de benodigde diploma’s en werkervaring. Wij selecteren samen met u de zorg professional die u zal bijstaan zodat u vooraf precies weet wie er bij u komt en dat hij/zij bij u past.

Kennismakingsgesprek  Telefonisch consult

Onze diensten omvatten

Onder andere

 • Curatieve zorg (genezing, leven met beperking), bijvoorbeeld handicap, kanker, herseninfarct, beroerte, infarct, enz. Dit omvat onder andere de zorg thuis, maar ook doktersbezoeken, fysiotherapiebezoeken, samen op stap, samen op vakantie, winkelen, uitoefenen van hobbies.
 • Palliatieve zorg (als genezing niet meer mogelijk is), bijvoorbeeld  terminale kanker, MS, ALS, Alzheimer, dementie, enz. U, uw familie en vrienden hebben het al moeilijk genoeg in deze situatie. Onze inwonende zorg professional ontlast waar nodig en er kan ook steeds thuis of buitenshuis een beroep op hem/haar worden gedaan. Hierdoor heeft u meer tijd voor leuke en sociale zaken met elkaar terwijl de zorg die nodig is altijd aanwezig is.
 • 24 uurs zorg met  particuliere of speciale thuiszorg door gemotiveerde inwonende gekwalificeerde professionals.
 • Hulp bij aan bed gebonden cliënten
 • Hulp bij het uit bed komen en slapen gaan
 • Hulp bij dagelijkse lichamelijke verzorging, zoals wassen, douchen, scheren, tanden poetsen, aankleden, gebruik protheses, eten, drinken, toilet, therapie, oefeningen, etc.
 • Lichte huishoudelijke werkzaamheden
 • Zorg voor huisdieren, planten en bloemen
 • Samen activiteiten ondernemen aangepast aan uw wensen en mogelijkheden

 

Financiering

Wat betekent dit voor u financieel

 • Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor verpleging of speciale zorg is een geldige WLZ (Wet Langdurige Zorg) indicatie van het CIZ nodig.
 • Wij kunnen ook verpleging of speciale zorg verlenen zonder indicatie. Dan draagt u zelf de kosten en brengen wij BTW in rekening. Wellicht is er voor u een fiscale aftrek.
 • Happy HomeCare kan u van dienst zijn en begeleiden bij de aanvraag van de WLZ indicatie van het CIZ, het PGB, alsmede de fiscale mogelijkheden