Warme zorg

 

Warme zorg is zorg die recht doet aan iemands persoonlijkheid

en rekening houdt met zijn beleving van de situatie. Dementerenden mensen verliezen door de achteruitgang in het geheugen de grip op het dagelijkse leven wat onzekerheid met zich meebrengt. Onze gekwalificeerde en gediplomeerde zorg au pairs komen uit EU-landen en zijn emotioneel en intuïtief betrokken bij de zorgverlening van de cliënt. Met de inwonende zorg au pair van Happy HomeCare heeft u een betaalbare zorgoplossing en altijd de ondersteuning en warme zorg die nodig is. Wilt u meer informatie over de warme zorg dienstverlening van Happy HomeCare? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Betaalbare 24-uurs thuiszorg

Vaste inwonende zorgprofessional

Eén vaste zorgprofessional inwonend
Klant staat bij Happy HomeCare centraal
De klant kiest de hulp samen met Happy HomeCare
24-uurs zorg in de klant zijn/haar eigen huis
Individuele zorg
Landelijke/EU dekking
Kosteloze intake thuis bij de klant
Altijd bereikbaar

Inwonende thuiszorg

Met de inzet van een inwonende, buitenlandse zorg au pair biedt Happy HomeCare betaalbare inwonende thuiszorg aan. Particuliere inwonende thuiszorg is geschikt voor zorgvragers die intensieve 24 uurs thuiszorg nodig hebben. De professionele zorg au pairs van Happy HomeCare bieden verzorging en begeleiding aan die nauwkeurig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Happy HomeCare is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve thuiszorg nodig heeft, zoals palliatief terminale zorg, revalidatie of warme zorg bij ouderdom. Wij selecteren voor u één of twee zorg au pairs die het beste bij u passen. Happy HomeCare let hierbij op ervaring, opleiding en persoonlijkheid. Met inwonende warme zorg verhoogt u de kwaliteit van leven. Wilt u meer informatie over inwonende thuiszorg? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil zorg op maat!

De inwonende zorg au pairs van Happy HomeCare zijn geschikt voor families met kinderen, ouderen en mindervaliden die ongeplande 24-uurs zorg nodig hebben. U ziet door de bomen het bos niet meer. Wat is de beste zorg in mijn situatie en welke kosten zijn verbonden aan particuliere thuiszorg? Wij helpen u graag verder, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. We beginnen met een bezoek bij u thuis en informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Vervolgens zoeken we naar één of twee zorg au pairs die het beste bij u passen voor een passend zorgplan op maat.

Gratis kennismakingsgesprek met een specialist!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Contact

Bergweg-Noord 38C
2661 CR Bergschenhoek

KvK nr.: 58898530
BTW nr.: NL853228711B01

T: 088-2474800
E: info@happyhomecare.nl
Skype: happyhomecare

Ons zorgaanbod

Tarieven

Betaalbare 24-uurs thuiszorg
Vaste inwonende zorgprofessional

palliatief terminale zorg

Persoonlijke verzorging

Persoonlijk
24 uurs zorg

particuliere ouderenzorg

Begeleiding & zorg op maat

Zorg op maat
24 uurs zorg

particuliere thuiszorg

Huishoudelijke hulp

Persoonlijke huishoudelijke hulp
(alleen onderdeel van het totaalpakket)

Liever even bellen?

Voor vragen of een gesprek over de mogelijkheden
staan wij u graag te woord.
T: 088-2474800 (24/7) | E: info@happyhomecare.nl

Vraag gratis een telefonisch consult aan!