Ons zorgaanbod

Wij bieden 24-uurs zorg door heel Nederland. Waar u ook woonachtig bent, dus van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag tot Maastricht en Leeuwarden. U bent op zoek naar een fulltime 24-uurs zorgoplossing waarbij u of uw familielid begeleid thuis kan blijven wonen, terwijl er de juiste particuliere 24-uurs inwonende thuiszorg aanwezig is. Mensen voelen zich beter in hun eigen omgeving en met een inwonende gespecialiseerde zorg au pair heeft u een oplossing die werkt.

Begeleiding op maat

Happy HomeCare  helpt u met professionele begeleiding waardoor u en/of uw familie regie blijft houden over uw welzijn, stabilisatie/verbetering van uw gezondheid en u onderdeel blijft zijn van uw familie en sociale omgeving/netwerk.

Lees verder

Persoonlijke verzorging

Uw persoonlijke verzorging is essentieel voor een succesvol en gelukkig dagelijks leven. Onze zorgoplossing stelt u en uw familie en/of begeleiders in staat om naast de zorg voor u of uw familielid een sociaal en werkzaam leven te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de zorg die nodig is.

Lees verder

Speciale zorg

Wij bieden particuliere zorg bij u thuis door gekwalificeerde (buitenlandse EU) zorg au pairs die vanuit hun hart met passie voor u werken.

Lees verder

Huishoudelijke hulp

Kunt u het huishouden niet meer zelfstandig doen door wat voor reden dan ook en heeft u zorg nodig, dan zijn de zorg au pairs van Happy HomeCare een betaalbaar alternatief.

Lees verder