top of page

Persoonlijke 24/7 Thuiszorg 
voor Uw Dierbaren

Compassievolle en Deskundige Zorg

Op maat gemaakte zorgoplossing: Bij Happyhomecare begrijpen we dat zorgbehoeften variëren.

Intensieve en continue zorg: Sommige mensen hebben intensieve en continue zorg nodig.

24-uurs thuiszorg: Daarom bieden wij 24-uurs thuiszorg aan.

Comfortabel en veilig: Onze zorgoplossing stelt uw geliefden in staat om comfortabel en veilig thuis te blijven.

Noodzakelijke zorg en ondersteuning: Terwijl ze de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

shutterstock_1435372064.jpg
shutterstock_2152489585.jpg

Onze Zorgaanpak

shutterstock_2154952883.jpg

Onze Zorg Expertise

Hands together.jpg

Onze Zorg Professionals

B happyhomecare logo  BB-4_edited.jpg

Wat houdt 24-uurs thuiszorg in?

24-uurs thuiszorg betekent dat er altijd een zorgprofessional aanwezig is in uw huis, dag en nacht, om te zorgen voor uw dierbaren. Dit kan een enorme geruststelling zijn voor families die zich zorgen maken over de veiligheid en het welzijn van hun geliefden. Onze zorgverleners zijn getraind om een breed scala aan medische en persoonlijke zorg te bieden, waaronder:

  • Medische verzorging: Het toedienen van medicatie, wondverzorging en het uitvoeren van andere medische behandelingen. Dit omvat ook gespecialiseerde zorg voor chronische ziekten en post-operatieve zorg.

  • Persoonlijke verzorging: Helpen met dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en eten. Onze zorgverleners zorgen ervoor dat uw geliefden zich schoon, comfortabel en waardig voelen.

  • Huiselijke taken: Boodschappen doen, koken en lichte huishoudelijke taken om een comfortabele en veilige leefomgeving te behouden. Hierdoor kunnen uw geliefden zich concentreren op hun herstel en welzijn.

  • Emotionele ondersteuning: Aanwezig zijn voor gesprekken en gezelschap, wat vooral belangrijk is voor mensen met dementie of chronische ziekten. Onze zorgverleners bouwen sterke, ondersteunende relaties op met hun cliënten, waardoor ze zich minder geïsoleerd voelen.

shutterstock_2269968863.jpg

Waarom kiezen voor Happyhomecare?

Bij Happyhomecare onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering en onze toewijding aan kwaliteit. Onze zorgprofessionals zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar ook empathisch en toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit van onze cliënten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

  1. Betrouwbaarheid: We bieden betrouwbare en consistente zorg, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Onze zorgverleners zijn er om continuïteit te waarborgen en zorgen voor een stabiele omgeving.

  2. Flexibiliteit: Onze zorgplannen zijn flexibel en worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw geliefde. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige zorg, wij passen ons aan uw wensen aan.

  3. Ervaren Zorgverleners: Al onze zorgverleners zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het bieden van zorg aan mensen met langdurige en zorg intensieve aandoeningen. Ze volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven met de nieuwste zorgmethoden en technieken.

  4. Lokale Expertise: We bieden 24-uurs zorg aan huis in verschillende regio’s, waaronder Utrecht, Amersfoort en Den Haag. Onze lokale expertise zorgt ervoor dat we bekend zijn met de specifieke voorzieningen en diensten in uw omgeving, waardoor we beter kunnen inspelen op uw behoeften.

Hoe kunt u 24-uurs thuiszorg aanvragen?

Het aanvragen van 24-uurs zorg bij Happyhomecare is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via onze website of telefonisch een vrijblijvende afspraak plannen. Ons team zal een uitgebreide zorgbeoordeling uitvoeren om te bepalen wat de beste zorgoplossing is voor uw situatie. We zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over de kosten van 24-uurs zorg en wat deze inhoudt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Anchor 1

Bij Happyhomecare zijn we er om u te ondersteunen en te ontlasten, zodat uw geliefden de best mogelijke zorg krijgen, in de vertrouwdheid van hun eigen huis. Of het nu gaat om zorg voor ouderen, personen met dementie, of mensen met een chronische ziekte, wij staan voor u klaar met onze deskundige en empathische zorgverleners.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze 24-uurs thuiszorg uw leven en dat van uw geliefden kan verbeteren.

Waarme kunnen wij u helpen?

Laat uw bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wat voor reactie wil u?
Ik wil graag meer informatie ontvangen
Ik wil graag een telefonisch kennismakingsgesprek
Bel mij terug:
Hoe heeft u over ons gehoord?
bottom of page