top of page

"Happyhomecare: Met Warmte, Comfort,  en Professionele Zorg Altijd Dichtbij"

B happyhomecare logo  BB-4nnn.jpg

Onze reis naar zorg met het hart:
Het ontstaan van Happyhomecare

Welkom bij Happyhomecare, waar ons verhaal begint met een diepgewortelde passie voor zorg en het verlangen om een verschil te maken in het leven van mensen die het meest behoefte hebben aan ondersteuning en begrip. Opgericht in Nederland, vanuit een intensieve zorgbehoefte van een van de oprichters is Happyhomecare ontstaan uit de visie om hoogwaardige, persoonlijke thuiszorg te bieden, afgestemd op de unieke behoeften van elke cliënt.

Onze reis begon met het besef dat traditionele zorgmodellen vaak niet voldoende inspelen op de individuele en emotionele aspecten van thuiszorg.

We zagen een kans om een zorgdienst te creëren die niet alleen medische en fysieke ondersteuning biedt, maar ook een warme, persoonlijke benadering die de kwaliteit van leven voor onze cliënten aanzienlijk verbetert.

Hands holding female and old
B happyhomecare logo  BB-2.jpg
Old people

De Kern van Onze Zorg: Persoonlijk, Professioneel, Empathisch

Met een team van toegewijde professionals, die elk hun eigen unieke expertise en ervaringen meebrengen, hebben we Happyhomecare opgebouwd met de kernwaarden van empathie, respect, en professionaliteit. Onze focus ligt op het bieden van zorg die verder gaat dan de standaard; zorg die echt 'thuis' voelt.

Bij Happyhomecare streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze cliënten zich niet alleen veilig en verzorgd voelen, maar ook gewaardeerd en gerespecteerd. Van het ondersteunen van mensen met chronische aandoeningen tot het bieden van gezelschap en emotionele steun, onze benadering is altijd persoonlijk en afgestemd op de individuele behoeften.

Patient en naasten centraal

Innovatieve aanpak

Bij happyhomecare staat de patiënt en zijn naasten centraal, met zorg die diep vanuit compassie en aandacht wordt gegeven.

Happyhomecare loopt voorop in zorginnovatie, door geavanceerde oplossingen toe te passen voor optimaal comfort en efficiëntie

Met compassie en aandacht

Maak kennis met het team

Ons toegewijde team van zorgprofessionals

Aida Krascenic

Aida Krascenic

Zorg Directeur

Alex Wijnen

Alex Wijnen

Algemeen Directeur

Ida Humajová

Ida Humajová

Zorg Manager

Bonita De l‘ Ecluse

Bonita De l‘ Ecluse

Zorg Administrator / Accountmanager

Andrea Biro

Andrea Biro

Zorg Coördinator

Eva Schmidtova

Eva Schmidtova

Zorg Coördinator

Martina Magerkova

Martina Magerkova

Zorg Coördinator

Ludmila Picture

Ludmila Macudova

Human Resources Assistant

Seynab Abanur

Seynab Abanur

Wijkverpleegkundige

Nico Picture

​Nico Weerkamp

Medisch Adviseur, lid Raad van Toezicht

Edwin Langeweg

Edwin Langeweg

Marketing Specialist, lid Raad van Toezicht

Anneke Lamb

Anneke Lamb

Lid Raad van Toezicht

Bastiaan Lennaerts

Bastiaan Lennaerts

IT Support Medewerker

Joshua Holetz

Joshua Holetz

Information Officer

Lékaře Desk

Discover

Onze reis naar de beste zorg

Oprichting en Missie

In oktober 2013 werd de ICCA Groep, handelend onder de naam Happyhomecare, opgericht. Het doel was om intensieve, op maat gemaakte zorg te leveren bij cliënten thuis door inwonende zorgverleners. De focus lag op het creëren van een veilige omgeving waarin individuele zorgplannen en doelen centraal stonden.

Eerste Stappen en Groei

De eerste cliënt was een familielid van oprichter Alex Wijnen, wat de persoonlijke drijfveer achter het bedrijf benadrukt. In de beginjaren groeide Happyhomecare gestaag, met een belangrijke mijlpaal in 2015 toen Aida, de huidige zorgdirecteur, zich aansloot en de zorgstructuur verder vormgaf.

Ontwikkeling van Zorgstructuren

Happyhomecare navigeerde door de complexe zorgwetgeving in Nederland, waaronder de Zorgverzekeringswet en de Wet Langdurige Zorg. De organisatie specialiseerde zich in WLZ-zorg via een Persoonsgebonden Budget, waarbij de nadruk lag op persoonlijke benadering en maatwerk.

De Toekomst

Het team van Happyhomecare groeit altijd. We zijn actief op zoek naar het beste talent om u betere zorg te kunnen bieden. Blijf terugkomen op deze pagina om te zien hoe ons bedrijf zich ontwikkelt en om onze toekomstige collega's te ontmoeten.

HHC Team Photo
bottom of page