top of page

Wij geloven dat goede zorg verder gaat dan alleen zorgverlening.

Wij creëren een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

tohetjer

Compassievolle en Deskundige Zorg

Bij Happyhomecare geloven we dat iedereen het verdient om met waardigheid en respect behandeld te worden, vooral in tijden van behoefte. Onze zorgaanpak is uniek en onderscheidend, speciaal ontworpen om aan de complexe en diverse behoeften van onze cliënten te voldoen. Of het nu gaat om chronische aandoeningen zoals Alzheimer, Parkinson, ALS, of om ernstige fysieke beperkingen, ons team van toegewijde zorgprofessionals staat klaar om met empathie en expertise te ondersteunen.

In tegenstelling tot andere zorgaanbieders, richten we ons niet alleen op de fysieke aspecten van zorg, maar ook op het emotionele en sociale welzijn van onze cliënten. We begrijpen dat ziekten zoals Alzheimer en Parkinson niet alleen een uitdaging zijn voor de cliënt, maar ook voor hun naasten. Daarom biedt Happyhomecare een holistische benadering, waarbij we persoonlijke zorg combineren met emotionele ondersteuning en activiteiten die de geest stimuleren en de kwaliteit van leven verbeteren. Onze zorgverleners zijn speciaal getraind om een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving te creëren, waarin elke cliënt zich gewaardeerd en begrepen voelt.

B happyhomecare logo BB-4_edited.jpg

Onderscheid door innovatieve zorg

We onderscheiden ons ook door onze innovatieve aanpak in de zorg. Bij Happyhomecare integreren we de nieuwste technologieën in onze zorgplannen. Dit omvat op afstand bedienbare monitoringssystemen, electronisch clienten dossier en andere e-health toepassingen, die niet alleen de efficiëntie van de zorg verbeteren, maar ook de zelfstandigheid en veiligheid van onze cliënten vergroten. Daarnaast bieden we uitgebreide ondersteuning en resources voor mantelzorgers, waaronder training, advies en respijtzorg, om hen te helpen in hun zorgtaken.

Bij Happyhomecare streven we ernaar om de standaard in thuiszorg te verhogen. Ons doel is niet alleen om de beste zorg te bieden, maar ook om een bron van steun, vertrouwen en vreugde te zijn voor onze cliënten en hun families. We zijn toegewijd aan het leveren van zorg die niet alleen voldoet aan de medische behoeften, maar ook het hart raakt. Want bij Happyhomecare geloven we dat goede zorg verder gaat dan alleen zorgverlening; het gaat om het creëren van een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Elderly couple

Zorgexpertise met een hart voor de client

Bij Happyhomecare geloven we dat zorg meer is dan alleen een dienst; het is een roeping die uitgevoerd wordt met liefde, toewijding en een diep begrip van de behoeften van onze cliënten. Onze "zorgexpertise met hart voor de cliënt" weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van persoonlijke, empathische zorg die verder gaat dan de basisbehoeften, om een omgeving van welzijn, comfort en geluk te creëren.

 

Ons team van zorgprofessionals is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid, zorgexpertise en, vooral, hun warme hart voor de cliënt. Wij begrijpen dat elke cliënt uniek is, met specifieke voorkeuren en behoeften. Daarom streven we ernaar om een persoonlijke match te maken tussen onze cliënten en zorgverleners, zodat er een vertrouwensband en een gevoel van familie ontstaat.

 

We zijn altijd bereikbaar en werken met korte lijnen om ervoor te zorgen dat onze cliënten en hun families de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Of het nu gaat om dagelijkse persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp of gespecialiseerde zorg, ons team staat klaar om met aandacht, respect en professionaliteit te dienen.

 

Bij Happyhomecare staat de cliënt centraal. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze cliënten en passen onze zorgdiensten dienovereenkomstig aan. Ons doel is niet alleen om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren, maar ook om hen het vertrouwen en de vrijheid te geven om hun leven te leiden zoals zij dat willen, in het comfort van hun eigen huis.

 

Kiezen voor Happyhomecare betekent kiezen voor een partner in zorg die echt geeft om het welzijn van haar cliënten. We zijn trots op onze "zorgexpertise met hart voor de cliënt" en zetten ons elke dag in om deze belofte waar te maken.

Persoonlijke Zorgplannen voor een Verbeterde Kwaliteit van Leven

Bij Happyhomecare staat de individuele kwaliteit van leven centraal in alles wat we doen. Onze benadering van persoonlijke zorgplannen is ontworpen om niet alleen aan de fysieke behoeften van onze cliënten te voldoen, maar ook om hun mentaal, emotioneel en sociaal welzijn te ondersteunen. Een persoonlijk zorgplan is meer dan een document; het is een levende overeenkomst die de unieke wensen, waarden en behoeften van elke cliënt weerspiegelt.

Elk zorgplan begint met een diepgaand gesprek, waarbij we de tijd nemen om de persoon achter de zorgvraag echt te leren kennen. We bespreken niet alleen medische behoeften, maar ook persoonlijke interesses, levensdoelen en wat kwaliteit van leven betekent voor de individuele cliënt. Dit proces zorgt ervoor dat elk zorgplan op maat gemaakt is, met respect voor de autonomie en waardigheid van de cliënt.

Onze zorgplannen omvatten vier belangrijke domeinen: mentaal welbevinden, lichamelijk welbevinden, woon- en leefomstandigheden, en sociale interactie. Door deze holistische benadering kunnen we een omgeving creëren waarin onze cliënten niet alleen verzorgd worden, maar ook kunnen floreren.

Proactieve zorgplanning, of 'advance care planning', speelt een cruciale rol in onze aanpak. Het stelt ons in staat om zorg af te stemmen op de persoonlijke wensen, waarden en behoeften van onze cliënten, zelfs voordat deze behoeften zich voordoen. Dit vooruitdenken zorgt voor gemoedsrust voor zowel de cliënt als hun familie, wetende dat hun wensen worden gerespecteerd en gevolgd.

Bij Happyhomecare geloven we dat een persoonlijk zorgplan de sleutel is tot het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het is een dynamisch proces dat aanpassing en communicatie vereist, en we zijn toegewijd aan het voortdurend afstemmen van onze zorg op de veranderende behoeften en wensen van onze cliënten. Samen werken we aan een zorgervaring die niet alleen levens ondersteunt, maar ze ook verrijkt.

Zorgvuldig geselecteerde zorgprofessionals

Binnen onze zorgorganisatie begrijpen we hoe belangrijk het is om cliënten met ernstige ziekten zorg van topkwaliteit te bieden. Ons proces is ontworpen om ervoor te zorgen dat elke cliënt persoonlijke zorg en ondersteuning krijgt.

ZORGBEHEERDER

We beginnen met een grondig consult en assessment om de specifieke behoeften van elke cliënt te begrijpen.

ZORG COÖRDINATOR

Ons team van zorgcoördinatoren koppelt elke cliënt zorgvuldig aan een gekwalificeerde zorgverlener die over de nodige vaardigheden en ervaring beschikt.

ZORGVERLENER

Zodra de zorgverlener is geselecteerd, voeren we het zorgplan uit en houden we de vooruitgang en het welzijn van de cliënt nauwlettend in de gaten.

referencies

Voor Happyhomecare, een organisatie die zich inzet voor persoonlijke en kwalitatieve thuiszorg, zijn positieve referenties van cliënten, hun familieleden en geliefden essentieel. Deze referenties benadrukken de expertise, zorg en aandacht die Happyhomecare biedt. Hieronder volgen enige voorbelden van referenties.

"Dankzij Happyhomecare heb ik mijn zelfstandigheid kunnen behouden. De zorgverleners zijn niet alleen deskundig, maar ook oprecht betrokken."

Jan ( 78 jaar )

Cliënt

Veelgestelde vragen

 • What exactly does 24-hour live-in care include?
  24-hour live-in care includes personal care, domestic help, tailor-made guidance and support, available day and night, tailored to the client's individual needs.
 • How soon can a live-in caregiver start?
  Within a few days to weeks after the intake interview, depending on the specific care needs and availability of healthcare providers.
 • Hoe lang blijft een inwonende zorgverlener?
  Dit is afhankelijk van de zorgbehoefte en persoonlijke voorkeuren. On gemiddeld bljven zij zes weken en wroden dan afgelost.
 • Can 24-hour care be reimbursed by health insurance?
  In principle yes. 24-hour care is usually reimbursed under the Long-term Care Act (WLZ) or the Health Insurance Act (ZVW) via a Personal Budget (PGB).
 • What are the costs of 24-hour care service?
  The costs depend on the care need and the type of care provider. A detailed quote will be provided after the intake interview.
 • Can I use a Personal Budget (PGB) for 24-hour care?
  Yes, a PGB can also be used to finance 24-hour live-in care.
 • How much time off does a live-in caregiver need?
  Live-in caregivers are entitled to time off in accordance with labor legislation, usually 2 to 3 hours per day, with a minimum of sixteen hours of time off per week.
 • What happens if the client's care needs change?
  The care plan is regularly evaluated and adapted to the changing needs of the client.
 • How is the quality of care guaranteed?
  Through regular training, evaluations, the electronic client file and following strict quality guidelines.
 • What if there is not a good match between the client and the healthcare provider?
  A new care provider is being sought who better suits the wishes and needs of the client.
 • How are healthcare providers screened?
  Through thorough background checks, Certificates of Good Conduct, reference checks and personal interviews.
 • Wat zijn de woonvereisten voor een inwonende zorgverlener?
  Een eigen kamer, een goed bed, een goede matras, een kledingkast, en toegang tot basisvoorzieningen in het huis van de cliënt.
 • How is the client's privacy protected?
  By following the relevant EU legislation and by making clear agreements about privacy and respecting personal boundaries.
 • Can family members be involved in the care plan?
  Family members are encouraged to actively participate in developing and evaluating the care plan.
 • How are medical emergencies handled?
  Healthcare providers are trained to respond appropriately in emergency situations and work together with local health services.
 • Wat zijn de voordelen van inwonende zorg ten opzichte van een verpleeghuis?
  Persoonlijke, één-op-één zorg in de vertrouwde thuisomgeving, meer flexibiliteit en aandacht voor individuele behoeften.
 • Hoe wordt de communicatie tussen zorgverlener, cliënt en familie geregeld?
  Via de zorgcoördinator, regelmatige updates, besprekingen en een open communicatiekanaal.
 • Can live-in caregivers also provide support with household tasks?
  Yes, in addition to personal care, they also provide assistance with daily household tasks for the client.
 • How is continuity of care guaranteed in the event of illness or vacation of the care provider?
  By deploying a replacement care provider to ensure continuity of care.

Nog vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

B happyhomecare logo BB-4_edited.jpg

Zorgexpertise met een hart voor de cliënt

Voor de beste zorg voor u of uw dierbare bent u bij ons aan het juiste adres.

bottom of page